Jag ser det snöar..
Idag snöar det jätte mycket.. Snöade rejält igår kväll också så nu börjar det bli mycket snö häruppe!! Härligt..
Alldeles snart ska vi äta en mysig frukost, och sen blir det en lugn för middag med promenad och matlagning! 

Gott nytt år önskar vi från Funäsdalen!
Hej träningsvärk!
Har helt fantastiska dagar här i Funäsdalen! Igår åkte jag, Robin, William och Nora på en tur med längdskidor! Vi hade tagit med oss smörgåsar, bullar och varm dryck. Vi hade jätte mysigt, det var andra gången jag åkte längd och det gick faktiskt bra förutom en vurpa som resulterade i ett blåmärke på knät! 
Idag for vi till Ramundberget, jag och Nora fick lite blodad tand utav gårdagen och åkte längd även idag medan vi släppte iväg pojkarna uppför berget för att åka utför! 
Jäklar vad kul det va idag! Mycket bättre spår. Kände mig lite som Lotta på Bråkmakargatan, "jag kan allt, jag kan ju vicka på rumpan då kan jag åka skidor också!". Idag försökte jag slipa på tekniken, tittade på hur andra åkte och försökte härma. Måste sett helt sjuk ut, men i mitt huvud var jag grym... I huvudet hördes mantrat "tryck i från med foten, luta fram överdelen lite grann, hej och hå hej och hå!". Vågade trycka ifrån i backarna mer idag även om jag plogade ner i vissa branta, fortfarande lite läskigt!
Men vid dagens slut hade jag och Nora åkt drygt 1mil :-) 
Så nu är vi möra och trötta och sitter och dricker varm choklad! Mums!

Juletid och nyårslöften!
Hösten har varit intensiv på många sätt och orken har inte funnits där! Inte till nåt egentligen och så kan det ju vara ibland! 
Nu har jag semester, en välförtjänt sådan. Ledig ända fram till 7e Januari och det känns fantastiskt! 
Igår kväll anländande jag och min älskade sambo i lägenheten i Funäsdalen. Vi stannar över nyår och imorgon kväll sluter Nora och William upp med oss. 
Dagen har gått i lugnets tecken, vi sov länge, tog en lång promenad och nu ska vi dra på oss längdpjäxorna och ta oss en längdtur vid elljusspåret!

Har lovat mig själv att verkligen slappna av på semestern och inte alls tänka på jobbet! 
Mitt nyårslöfte är egentligen inte ett löfte utan mer ett mål att sträva efter; att inte låta mig påverkas av negativa situationer, negativa personer! Min vår ska inte få ta lika mycket energi som hösten gjort!