Dag 2!

Dag två med feber. Är extremt hängig, orkar i princip bara ta mig mellan soffan och toaletten, har använt upp ungefär två toarullar med papper eftersom jag är så täppt i näsan!!!

Sjuka!
Idag ligger jag och prinsen nedbäddade i varsin ände av soffan med feber! Usch vad tråkigt det är, skulle träffat Jossan idag så det suger ju att ligga här inne när det är fint väder och jag kunde varit ute med en fin vän!
Robin hade feber redan igår och härdade ut en hel konsert, trots att jag såg hur dåligt han mådde! Idag vaknade jag med nästäppa och feber :-(
Blääääää!,,,,
Semester med stort S!!
Hej alla glada.. är i full gång med semester och ja jag har inte direkt tid att blogga egentligen.. gör en massa roligt hela tiden och är sådär överdrivet glad hela tiden, ungefär som en facebok-status ala #hashtag lyckligtjej!   
Kickstartade semestern med att packa väskan och åka ut med båten.. 5 dagar på de sju haven med Patrik och Ida (Och Ozzy)! Vi begav på fedagen till en liiiiten ö strax intill Ornö, en bra start där Robin råkade sumpa ankaret på botten., så grabbarna grus fick leka dykare för att få upp det!
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter begav vi oss till Utö och hade det sjukt nice, också sådär #lyckligtjej! Vi satt först i båten och spelade Yatzy och drak vin. Sen promenerade vi in mot Dannekrogen där vi hade tänkt inta lite mat. Vi insåg såklart inte at det vart sjukt långt att gå eftersom vi hade lagt båtarna lite längre ifrån eftersom det såklart var fullt i hamnen. efter en liten stund på vår lilla promenad så stannade det en lastbil med flak som körde förbi oss och gav oss skjuts, precis som det ska vara på sommaren, man får skjuts av nån random kille på en fin ö! Vad som hände resten av kvällen orkar jag inte berätta, sjukt mycket vin och annan dricka gör att det helt enkelt finns lite tidpunketr under kvällen som inte nån av oss minns, förutom idas telefon där det finns filmer som kan återberätta en del, äsch då, det vart lite mycket den kvällen helt enkelt!  och vi mådde inte så värst bra dagen efter kan man väl påstå! 
 
men jaja dagarna på havet var helt underbara och vi tillbringade dem med våra underbara vänner! Kan det bli bättre?
 
 
Nu ska jag bege mig mot Ida och Patrik (alltid dessa Patrik och Ida) och hänga lite innan Gyllene tider konsert!!
 
Ciao!