Stackars liten..

Kom hem idag efter jobbet och hittade sambon utslagen i soffa med feber.. Stackars min prins!! När vi är sjuka här hemma får vi äta precis vad vi vill.. Sambon ville ha choklad och det fick han såklart!! Jag avstår chokladen och mumsar på goda pistaschnötter istället!! Mums!!

Båtliv

Nu är älskling med kompis kommit hem från Lidingö med den nya båten! Jag fick äran att köra hem bilen, inte vad jag kallar rättvist men jag får glädja mig med att vi antagligen kommer åka båt hela sommaren!!
Jag älskar havet och är i princip uppvuxen i skärgården med havet inpå knuten! Har landställe på en ö i Roslagen, på vilken jag tillbringat hela somrarna som barn!

Rain on me!

Jag tycker om regn, det är mysigt och man kan sitta inne och läsa en bok.
Igår köpte jag en ny ur snygg mintgrön skaljacka, och jag älskar den!!! Den är vind och vattentätt! En Everest avd jkt från Stadium, innehar 20 000 vattenpelare vilket gör den nästintill likvärdig med goretex. Så nu kan jag vara ute när det regnar utan att bli blöt
Nu är det upp till bevis, ska till Lidingö och kolla på en båt, så vi får se om den håller måttet när vi är ute i regnet!