Ledsen
Idag har vi haft en ledsen och missnöjd kille. Vet inte riktigt varför.. Kanske tänder påväg eller bara att han är i en utvecklingsfas...
Vi var på bauhaus och skulle köpa saker så vi kunde fortsätta med trappen. Men Truls bara grät och grät så fort han låg i vagnen, när jag tog upp honom tystnade han men snyfta mellan varven..
När vi skulle hem insåg vi att vi inte fick hem sakerna med vagnen i så vi besluta att Robin och Mickan skulle åka hem med sakerna medans jag och Truls började gå och så skulle dom plocka upp oss påvägen sen.
Vi hann komma typ 100m så var han igång igen, han grät så han kräktes.. Så fick gå med honom i famnen och köra vagnen samtidig, inte helt lätt! Jag var helt slut när dom plocka upp oss sen, och Truls slockna så fort jag satte honom i bilbarnstolen...


Nu ligger vi i sängen och myser!
Delamming
Ja man kan väl säga att vi delammar nu...
Känns sorligt men brösten behöver avlastning... Dom är så såriga och göra så ont. Trots rätt teknik och bra gap, dom hinner helt enkelt inte läka i mellan amningarna, såren slits upp varje gång.

Jag känner både sorg och lättnad! Det var inget lätt beslut. Men med stöd av alla runt och från BVC så känns det bättre.


Vi håller fortfarande på och introducerar ersättningen. Han har fått 30ml som mest och han älskar det. 
Han får en mjölkfri sort som heter pepticat, den är inte helt mjölkfri egentligen kan man säga. Det är en vasslebaserad ersättning, men mjölkproteinet är spjälkat, och det är det dom flesta inte tål.. Än så länge har han inte reagerat på ersättningen. Men han får ju så liten mängd.

Tanken är att vi ska byta ut ett eller två mål per dag. Så varje bröst får en längre vilopaus. 

Ett mål blir till kvällen och så hoppas vi att han sover lite längre sammanhängande istället för att äts varje till varannan timme. Sömnbristen börjar tära på mig..

Jag känne sorg att inte kunna helamma, men vad gör man inte för att hålla sig flytande?

Jag försöker att inte känna mig misslyckad men känslan sköljer över mig ibland och då får jag gråta lite så känns det bättre.

Men Truls är glad, han gillar ersättningen och han verkar må bra av den. Det är huvudsaken..
Torsdag Fredag
I Torsdags var jag och Truls på BVC för lite två månaders koll. Han har stannar upp lite i tillväxten,
Hade vara växt 0,5cm i längd, inget i huvudomfång. Men åtminstone gått upp  till 6100g.. Så lite mer i vikt. Inget som oroar varken mig eller BVC. Dom växer ju i olika språng..

Sen hängde vi med Jossan och Mio. Vi åt lunch på sushi stället i Tyresö centrum och gick sen en promenad till Krusboda och gick till parken med Isa, Göte och Tage. 
Det är så roligt att se hur livet förändras till lite små kaos när man får barn. 
Vi måste sett rätt roliga ut där i parken. En byter mega bajs blöja i vagnen, en spiller kaffe över hela marken, ett barn käkar russin från marken. Haha

Igår var träffade vi Jossan och Mio igen, denna gång åkte vi upp till jobbet för att träffa nya chefen. Kändes väldigt positivt.
Sen mötte jag och Trullis upp vår finaste bästa Nora. Vi handla på Ica maxi och sen mös här hemma. Åt god middag och såg film i soffan.

Är så glad över alla fina vänner jag har 💗