En natt i lyx!
Sista natten här i Cebu, tiden går fort när man har kul!
Vi har checkat in på Radisson Blue över natten. Kl.20 imorgon kväll går flyget mot Sverige. Dagen kommer tillbringas i SM city mall som ligger precis brevid hotellet. En stor galleria. Vi har varit och tjuvkikat i gallerian lite ikväll, den är enorm så vi kan nog döda några timmar där innan vi beger oss mot flygplatsen.

Vi valde lite lyxigare såhär sista natten. Tycker alltid det är så himla värt det att  betala mer för att få njuta in i det sista. Inte för att vi bott dåligt någon gång under resan (bortsett från första natten på Panglao) men nu blir det extra lyxigt! 

Update
Hade skrivit ett låååångt inlägg om tiden på malapascua men det försvann såklart! Får åter berätta allt när vi kommit hem igen när jag skriver från dator! Inte lätt att skriva från mobilen (aj kramp i fingrarna!)

Just nu är vi på Panglao (Bohol). Vädret är dåligt så vi funderar på stt dra tillbaka  till Malapascua. Vu ska spendera en natt till (bortsett från i natt) så att vi har en dag till här att faktiskt kunna se lite av det vi kom hit för att se. Så vi trotsar regn och hoppas på att choclate hills inte bara är några lerhögar (av regnet)!
Lite bilder!
Bussfärd Cebu - Maya


Bussen


Framme på Malapscua! Vilket paradis!