Huvudvärk!
Har under en veckas tid vaknat med huvudvärk varje morgon. Väldigt jobbigt. Är inget fan av att ta värktabletter i tid och otid så det är bara att härda ut, dricka mycket vatten och hoppas det går över av sig själv, vilket de oftast gör framåt kvällarna! Hemma
Kom precis hem från Kungsängen. Satt i köer länge, inte kul att köra när man är gravid, kissnödig och har sammandragningar! Men nu är jag iaf hemma.

Kvällen kommer tillbringas med bästa Nora och William. Känner mig som ett barn på julafton innan tomten kommer, vill att dom ska komma nu nu nu!!

Vann en budgivning igår på Tradera. Ett nytt babynest som är turkost/mintgrönt med prickar :-D ska bli spännande att se det i verkligheten! Långt bortom stan!
Nu har vi paus här på konferensen innan middag! Så skönt! Ligger i sängen på rummet och vilar. Är så oerhört lycklig att det är enskilda rum och att man inte behöver dela med någon! Då hade jag åkt hem igen!

Dagen har varit lång men givande, trodde jag inte faktiskt. Fått en bättre inblick i företaget och hur dom tänker kring vision, värdegrund etc etc.
Mycket stämmer överens med mina egna tankar och då känns det som att jag ändå valt ett bra företag att jobba för!

Hotellet vi är på är en gammal herrgård i Kungsängen. Väldigt fin.
Ligger i ett militärtområde med närhet till livgardet. 
Påvägen hit körde jag bakom både en stridsvagn av något slag och andra militärfordon. 
Sedan vid ett tillfälle kommer det ut en kille i full militärmundering och vapen och stoppar bilen, gör en gest mot skogen och ut kommer ett gäng andra militärer som smyger över vägen och lägger sig ner i diket för att spana innan de smyger vidare. Värnpliktiga som antagligen lekte lite krig. Oerhört roande och jag kunde inte sluta skratta. Såg så kul ut!