Jobb

Det är så kul att jobba igen! Jobbar på samma avdelning som Josefin och det är så bra! Helt enkelt bäst! Jag trivs så bra nu på jobbet så det är inte klokt!

Vi har börjat inreda en resturang på gården. Ställde mig igår och måla ett fönster på ena väggen. Riktigt imponerad över mig själv faktiskt 😊

1gång och huvudbry

Truls har börjat sova 1 gång om dagen istället för 2 som han gjort hittills. Och det funkar väldigt bra. Han somnar runt 12 och sover till 14-14.30.
Detta har gjort att han somnar lättare på kvällen och också verkar sova bättre på nätterna (knackknack ta i trä).
Idag har vi varit och lekt på öppna förskolan, väldigt kul. Truls känner igen sig och sprang in medans jag hängde av mig.

När vi kom hem gjorde jag en krämig (och mjölkfri) köttfärssås till lunch och sen somna Truls.
Medans han sov tog jag tag i hans förskoleplats i Tyresö.
Han har fått en plats i Haninge men eftersom vi ska flytta kunde inte Haninge kommun garantera att vi kunde få behålla platsen. Och jag har inte hört nåt om plats här i tyresö trots att det är ett tag sen vi sökte och förskole starten börjar närmar sig.
Ringde först kommunen som sa att det ser ut som det är dåligt med platser och bad mig ringa till de förskolor vi sökt för att de kunde se bättre.
Ringde den förskola vi sökt i första hand. Det var tvärfullt på nästan alla förskolor i närheten. Hon kunde evt erbjuda oss plats på en förskola en bit bort. Sen såg hon en förskola till som hade plats men som låg ännu längre bort. Vi ska iaf till den första förskolan och kolla på måndag.
Har mailat några olika privat förskolor också och kollat om det verkligen inte finns nån plats där..
I värsta fall tar vi den där förskolan vi ska kolla på och står kvar i kön till den vi sökt i första hand. Det är samma chef till de förskolorna så vi hoppas i sånt fall få plats på vårt första hands val till nästa termin.

Mot ett slut

En fullständigt kaosartad vecka lider mot sitt slut, nästan iaf. Men det känns som kaoset börjar lägga sig mot ett lugn och det är jag så tacksam för. Det är välkommet och välbehövligt. Både för mig och Robin.
I söndags blev Truls dålig med feber och inga andra symptom. Ville inte äta och var ledsen. Under måndagen hade han verkligen högfeber och var hängig. Hade nån liten virusblåsa på läppen men tänkte inte så mycket på den. Åt inget den dan hellet. Natten till tisdag var helt hysterisk, truls grät och grät och grät och det tog inte slut. Vi vandra runt runt med honom i famnen under hela natten och jag sov nog inte mer än nån timme.. när vi vakna hade han munnen full av blåsor, hela tungan var täckt, insidan av läpparna, utsidan av läpparna, blåsor på händerna och fötter och över kroppen överallt. Och hög hög feber. Det som ut som ett slagfält på honom stackarn. Eftersom vi inte visste vad det var så fick vi en tid på vårdcentralen.
Troligtvis hade han fått höstblåsor, som helt enkelt hade drabbat honom väldigt hårt.
Bara hem och vila, helt smärtlindrande och försöka få i honom vätska.
Så sjukt otajmat. Robin har kaos på jobbet och behövde komma inte och jobba, jag började jobba på onsdagen och Truls som är sjuk. Och därför också så sjukt mammig. Ingen får röra honom än jag. Väldigt frustrerande och jobbigt, för honom och oss.
Så trötta och helt slut så lämnade vi Truls till faster onsdag och torsdag så vi kunde jobba.
Idag är det fredag och jag ska på företagskickoff på münchenbryggeriet, ska bli kul!