Stressad

Jag är så stressad just nu. Ingenting Jobb relaterat, utan allt med flytten och renovering och allt runt omkring som måste lösas.
Allt byggs på hög och om 1 månad ska vi flytta. Mycket tyder på att vi måste bo hos svärmor några veckor för att renoveringen ska bli klar. Fine by me, älskar min svärmor, hon är fantastisk. Vill bara flytta så den här perioden är över!!
Stressen går ut över Truls och det gör ont i mitt mamma hjärta när han inte kan få 150% av min fokus!

BH-lös

Idag är en fruktansvärt trött dag! För samtliga i familjen. Truls har sovit fruktansvärt orolig och vaknade strax efter 04 i ett hysteri utbrott, grät och skrek och sparkade med benen. Han lyckades prutta några gånger och sen fick jag honom att somna om. Hade precis somnat till när han satte igång igen. Samma visa igen, skrik gråt prutt och sen somna. Det här upprepades fram till strax efter 05.10 när Robin skickade ner mig i soffan för att få sova åtminstone 1 timme till. Hade jätte svårt att somna om och slumrade fram till 06.20. Gick upp och klädde iprincip bara på mig och åkte till jobbet, kände mig och säkert ut som en zombie men orkade inte bry mig. Håret i en knut, lite lätt sminkad. Väl på jobbet insåg jag att nåt inte kändes rätt. Försökte komma på vad det var. Tills jag insåg att jag glömt sätta på mig en BH. Då snackar vi trött mamma.
Men såhär i efterhand kändes det helt okej, det var luftigt och skönt. Kan inte annat än att skratta på det. Ingen annan märkte det ju.


Har ni också gjort någonting tokigt när ni varit trötta?

Blää

Den här influensan tar kål på mig snart!! Hostan är betydligt bättre men fasen hur mycket kan man hosta? Revbenen blir ju inte bättre av hostan, får aldrig en chans att vila.
Fortfarande täppt i näsan och ont i bihålorna. Ska förbi apoteket och köpa kortision nässpray, hoppas att det släpper snabbare då. Förhoppningsvis är jag tillbaka på jobbet på torsdag!
Men jag klättrar på väggarna. Jag vet liksom inte hur man gör när man vilar längre, ligga i soffan i all ära men näää inte kul!