Colors by you

Vet inte om någon minns att jag i somras vann en tävling hos Bambino; Colors by you.

Det gick ut på att färgdesigna skedar som skulle lanseras i butik under 2017.

Och nu är dom här och hänger i matvarubutikerna. 
Så spring och köp ett paket!


Vrål förkylda

Hela familjen är vrål förkylda, eller Truls och Robin börjar hämta sig men nu är det min tur. Snorig, halsont, feber och hosta. Har känt i kroppen att jag säkert inte skulle klara mig, lite sådär små snorig och kli i halsen. Nu under kvällen känner jag mig jätte ruggig. Hostar som tusan, vilket triggar igång kräkreflexen, så varje gång jag hostar till riskerar jag att kräkas rätt ut. Tack för kräkpåsar, dom behövs om man inte hinner fram till toaletten.

Mår fortfarande fruktansvärt illa men nu har jag fått kläm på hur jag ska ta mina tabletter för att få ut maxial effekt och ta bort udden för att slippa kräkningar.


Hemma

Fick lite lämna sjukhuset sent igår kväll. Så skönt, vill ju hellre sova i min säng, ligga i min soffa. Kan lika gärna ligga där och må illa som i en hård sjukhus säng. Här finns iaf en tv till hands.

Mina värden såg bättre ut så jag fick åka hem om jag lovade att komma in om det blev värre igen. Jajamen sa jag och klädde på mig och gick ut.. till snön och frisk luft... Jag längtade efter min familj!

Jag var tydligen i värre skick än vi förstod när jag kom in. Har fått förklarat för mig att på mina blodprover så syntes att jag hade saltrubbningar, jag hade ketoner i urinen, hade gått ner 2kg på 2dygn och var helt enkelt påväg till att bli helt uttorkad.. 

Jag som inte tänkt åka in om det inte vore för att min barnmorska i princip sa "NU åker du in". Jag som bara ville ha lite råd om det fanns nån annan medicin jag kunde få.
Jag är glad att jag åkte in och inte spelade duktig flicka, jag hade helt enkelt inte klarat av att vända det sig hemma. En biverkning läkaren berättade om ketonerna (svältkroppar) är illamående och kräkningar och när man redan kräks så blir det vara värre och värre och värre. Det blir en ond spiral, det går inte att komma ur själv..


Nu ligger jag i soffan och tittar ut på snön som virvlar ner. Och undrar hur mycket koas det kommer vara när alla ska hem.i eftermiddag. Och om Robin kommer att kunna komma hem. Tur att Truls förskola ligger så pass nära att jag kan ta bussen 2 stationer och hämta och sen ta bussen  hem 2 stationer om det skulle krisa sig rejält. Inte optimalt och inget jag egentligen orkar, men hem måste han. Det återstår att se.