Älskade Traditioner

Igår på eftermiddagen tog jag och Truls en utflykt in till Södermalm. 

Försöker få till en bra första semester vecka för Truls, trots att min kropp inte är med på noterna. Det är illamående, sammandragningar i varje rörelse och ont på diverse ställen.
Men jag vill ändå få en fin vecka han och jag. Det är inte så länge till det är bara han och jag, vill hinna njuta av honom.

Igår hade vi en riktigt mysig dag. Vi startade dagen med mys på altanen, Truls badade sin lilla badanka och jag njöt i solen.

Framåt eftermiddagen tog vi oss in till Södermalm.
Hade bestämt att vi fika på ett av mina favorit cafén. 

"Älskade Traditioner" på Södermanna gatan.

Ett café helt inrett och inspirerat av 50-talet. 
Dom serverar Våfflor i olika tolkningar och en del husmanskost. 
Fantastiskt.
Det bästa är att dom har veganska våfflor, vilket innebär att Truls också kan få äta våfflor.
Så vi tog varsin våffla, Trulsfixk med hallonsylt och färska hallln och jag tog en med hjortronsylt, grädd och en kula vanilj glass.
 Så gott!

Efter det gick vi till en park på Gotlandsgatan som jag varmt kan rekommendera. Uppbygg med små trähus, så himla fin.

Sist av allt mötte vi upp svärfars sambo Helena och köpte tyger, hon ska sy ett babynest till lillebror och gardiner till Truls rum.


2år

I söndags fylldes vår lilla stora älskling 2år. Tänk att det är 2 år sen han hastigt och lustigt fick komma ut med ett akut kejsarsnitt. Inget vi ställt in oss på eller räknat med. Det var lite turbulent där ett tag innan han kom ut, 4dagar innan han var beräknad.


I söndags firade vi honom med god frukost. Sen öppnade han sina paket från oss och från farmor. Sen tog vi en lugn förmiddag innan vi hade kalas på ett lekland. Närmsta familjen och vännerna. Truls älskade att ha kalas där så det var super lyckat!

ByStroom

Har inhandlat en ny skötväska. Insåg att vi skulle behöva en större skötväska nu. Vår som vi haft till Truls lever dessutom på sina sista dagar nu, trasig i botten.


Har spanat in en skötväska från ByStroom som är jätte snygg, stor och rymlig.
Har tyckt den varit lite dyr (1199:-) och dragit mig för att köpa den. Men nu hade Jollyroom den på rea för 799:- så då passade jag på.

(Bild från Jollyroom)