Happy black friday
God kväll. Har bäddat ner mig i sängen redo för att sova. Har haft en toppen mysig dag tillsammans med mina mini prinsar. 
Vi sov ganska länge, till 7.30 vilket numera är sovmorgon. Inte för att Milo vaknar tidigt utan för att Truls har en period där han vaknar mellan 06-07.  Men det verkar som den är påväg att ändras tillbaka, han vaknar senare och senare för varje dag.

Vi åt frukost länge och när Milo somnat om så hoppa jag in i duschen och Truls badade efter medans jag gjorde mig iordning i badrummet.
Väldigt mysigt att få tid för min stora lilla kille. 

När vi var klara åkte vi hem till min storebror för att leka med kusin Agnes och min svägerska Madeleine, dom var också lediga idag. Så vi lekte och åt lunch där på förmiddagen. 
Sen åkte vi hem och myste i soffan innan vi hämtade Robin på jobbet.
Truls fick en glas, premiär för icke mjölkfri glass. En laktosfri glas strut. Det låter inte som nån big deal men för oss är det oerhört stort! Det känns så stort att han äter vanlig kost. Att hans allergi har växt bort. Hoppas på samma resultat med Milo i framtiden.

(null)

Gå gå gå
Truls har verkligen utvecklats sen Milo kom. Han har så många nya färdigheter så han känns som en helg ny kille. 
En sak är att han ska gå till förskolan. De senaste 3dagarna har han gått fram och tillbaka. Om det beror på all härlig snö vet jag inte. Men han utforska varenda centimeter till och från förskolan. Så söt!
Igår kom vi inte in genom dörren här hemma förrens 16.20. Och då hämtade jag honom 14.40. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var ljust när vi gick

Och mörkt när vi kom hem :-)

Andra sidan
Milo har haft jobbig de senaste dagarna och nätterna. Sovit dåligt dag som natt, vaknat ofta, varit gnällig. Har knappt kunna lägga honom ifrån mig. De två senaste nätterna har han vaknat var 45e minut för att äta. 
Mitt huvud värker av allt gnäll och all sömnbrist. Typisk utvecklingsfas, minns dom så väl från när Truls var bebis.
Men idag (knack knack ta i trä) verkar det som vi kommit ut på andra sidan. Han är gladare. Sover mer sammanhängande. 
Han har lärt sig nya saker också. Han greppar leksakerna på skötbordet och håller sig i sina fötter. Oerhört gulligt.

Idag snöar det för fullt här i Stockholm. Underbart! Vita fluffiga flingor.. så vackert och fint. Truls gick hela vägen till förskolan och var helt förtrollad av snöflingorna som föll.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)