Trött

Idag är det en trött dag här hemma, jag är helt slut.

Det har varit full fart hela helgen, känns inte som jag hunnit vila för fem öre. Och det är ju kul att göra saker men idag behövde jag verkligen bara va hemma. Visserligen håller jag på och små plockar, tvättar osv men kan när som helst sätta mig ner och vila en stund.

I fredags var vi på födelsedags middag hos Nora. Så mysigt ❤️ Underbar kväll!!!!!!

I lördags var det kalas turné! Vi började med födelsedags kalas hos Enya som fyllt 3år. Det var fullt håll igång!
Sen åkte vi en snabbis till svärmor för hon behövde få hjälp att bära ut några soffor.

Sen till mina föräldrar för att lämna Truls som skulle sova där. Mamma fyllde även år så hon fick födelsedagspaket. 

Sen iväg mot Saltsjöbaden för middag på Grand Hotell för att fira att Josefin fyllt 30år. Vi fick mellanlanda hos Robins faster och farbror som på i saltis för att amma Milo som blev hungrig påvägen. 

Super trevlig middag och vi åkte hem i lagom tid. 

Hämtade Truls söndag vid lunch tid och sen mätte vi upp Mickan och Filip och senare även svärmor i Älta för att gå i skogen och plocka svamp. Vi var ute hela eftermiddagen. Vi kom hem lagom för Truls att äta middag.


Bad

Igår hämtade jg och Milo Truls tidigare på förskolan och gick till parken och lekte 1timme innan vi gick hem. Väldigt mysigt och roligt, även om Truls testar gränserna genom att vägra åka vagn och sen vägra gå  när vi ska gå. 

På kvällen badade Robin och Truls och det blev bad premiär för Milo. Vi har väntat lite med bad för honom för han har varit så torr efter förlossningen och "ömsat" skinn. 
Milo tyckte det var så mysigt i vattnet och bara låg och titta. Truls tyckte det var underbart att Milo var med och bada.

Idag har jag och Milo varit i Haninge centrum och handlat lite. 
Ikväll ska vi till Nora och William och fira Nora som fyllt år ❤️❤️


Mys

Idag har jag och Milo tagit en mys dag hemma.

Han har velat vara nära de senaste 2 dagarna, ligga nära och mysa. 

Imorse var det svårt att vara mamma till två. Kände att jag inte räckte till för 5öre och att jag hade behövt bläckfisk armar. 
Gnällig bebis och en 2åring med egen vilja. Fick sätta Milo i bärsjal och ta Truls i vagnen. Milo ville inte ligga ner och det regnade ändå ute när vi skulle gå. Och båda regnskydden låg kvar i bilen så jag fick ta regnskydden från gamla vagnen utifall att.

Hemma har vi myst i soffan, hängt tvätt, satt på tvättmaskin. Jag har hunnit träna, börjar med se inre musklerna. Knipövningar, inte kul, men väldigt välbehövligt.