Vinterlek
Oj vad härligt vinterväder denna helg bjöd på! Det har verkligen varit en helg i lekens tecken. 
I lördags hade vi planerat in en lekdejt med Patrik, Ida, Enya och Viggo i Alby. Vi åkte pulka, snowracer, lekte och grilla korv. 
Verkligen njöt av solens strålar. 
Lekdejten fortsatte till middag hemma hos oss. Då kom även Anton över. Och senare även Mickan och Filip på snabbvisit. 
Enya och Truls lekte och stackars Viggo försökte hänga på i deras tempo.
Dom somna som små ljus och sen satt vi vuxna och prata och åt godis.
Det blev en tidig kväll och jag och Milo somna strax efter 22. Vaknade vid 02 av att Milo började vakna till liv så gav honom ersättning sen somna han om. Vid 05.30 fick en han en till flaska och vi fortsatte sova till 7.30 och då smög vi upp för att se OS på tv.

Det blev alltså ingen amning under hela natten. Så då bestämde jag att då är det slut nu. Det kom fortare än jag tänkte.
Men det känns okej. 
Brösten känns hårda och knöliga och gör ärligt talat ganska ont. Men nu är det slut. Har pumpat lite lite bara för att släppa på värsta trycket. 
Jag får ge det några dagar så känns det nog bättre. 

Idag åkte vi till Alby igen fast med svärmor, Mickan och Filip. Som också ville åka pulka med Truls. Den här gången grillade vi inne i raststugan där det finns en öppen brasa. Lite varmare där än att sitta ute. 

Truls har precis somnat och vi ska äta middag i lugn och ro tänkte vi. Båda barnen sover men vi får väl se om Milo vaknar precis när vi ska äta i sedvanlig ordning.

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress