Sista veckan
(null)

Nästa vecka börjar jag jobba 40%, det betyder att det här är min sista vecka som helt föräldraledig. Jag passar på att njuta lite extra utav Milo de här dagarna! För även om  vi får några dagar i veckan tillsammans så känns det lite vemodigt. Den här tiden kommer ju liksom inte tillbaka.
Fast samtidigt är ser jag fram emot att jobba, det känns väldigt bra. Känner mig inspirerad och peppad.
(null)

(null)

(null)

Ullared
I helgen var åkte jag Nora Jossan och Noras kompis Anna till Ullared för shopping och tjejhäng. Så himla super mysig helg och jag har tankat massa energi trots att jag sov ganska dåligt (typiskt va när man är barnfri!) .
Vi åkte tidigt lördagmorgon och shoppade fram till stängning. Det blev en himla massa kläder till barnen och lite annat smått och gott.

Efter shoppingen körde vi till Varberg och bodde på samma hotell som jag gjorde med min mamma. Jag är verkligen lite små förälskad i det hotellet. Utsikten är fantastisk, tyvärr prickade vi in en dag med full dimma så man såg inget utav den fantastiska stranden och havet.
Det jag inte gjorde sist var att besöka spat, men det gjorde vi nu. 
Vilket spa. Det halkade upp på första plats utav alla span jag besökt! Vi fick varsin lite necessär med sparprodukter vid incheckning och en folder med steg vi skulle följa på spat. 
Roligt koncept och jag kände mig rejält avslappnad efter besöket. 
Vi spade ett par timmar och sen hopp vi in i bilen och åkte hemåt. 
Men vi innan vi åkte bestämde vi att vi åker tillbaka nästa år, framåt sensommaren så det fortfarande är varmt i luften. Vem vet, då kanske det tom blir 2nätter? 😍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Veckan
Veckan har gått fort samtidigt som den inte gjort det. Vaknade i måndags och mådde sådär. Kände lite diffust i kroppen att orken inte var med. Täppt i näsan och ont i bihålorna. Tog hela dagen till att vila. Somnade jätte tidigt och vaknade tisdag morgon med ont i halsen och feber. Sov mycket på tisdagen, drack ingefärste, tog Ipren och somnade typ kl.19 för natten. Vaknade på onsdagen fortfarande med ont i halsen men med precis typ 38 i feber.
Sov ett par timmar på dagen även onsdag tillsammans med Milo. Vaknade på eftermiddagen på andra sidan. Inte jätte ont i halsen men tryck i bihålorna.

När jag vaknade på igår kände jag mig pigg. Lite tryck i bihålorna men det tror jag faktiskt beror på pollenallergi. 
Så jag åkte hem till Josefin och hängde med henne och Melvin och Ellen och Victor under dagen. Väldigt skön dag.

Idag är ju Truls ledig. Vi väntar på en ny vagn som levereras hem och efter det ska vi till Ica Maxi och handla lite till kvällen. 
Och så planerar vi lite lek på tomten när Milo ska sova på eftermiddagen. Då ska jag fixa ordning bilen lite för imorgon ska jag, Nora, Jossan och Anna på tjejresa ❤️
Klippte sv mig håret förra veckan. 20cm försvann ett svep.