Migrän
Hallå där. 
Har haft några jobbiga dagar, vet inte om det beror på att Milo är inne i någon fas eller om det är den nya tanden som är påväg eller det faktum att han har feber och mystiska prickar över hela kroppen eller en kombination. Men han sover så fruktansvärt dåligt, och jag kan inte påstå att han någonsin har sovit såhär dåligt. Nog för att han inte sover speciellt bra dagtid annars men det här tar priset.  Han sover max 1h på hela dagen. Kvällarna blir ett ända kämpande för att hålla honom vaken så han inte somnar för tidigt och när han väl sover så är det skräp. 
Han vaknar nästan direkt igen och är svår att få att somna om och har svårt att komma till ro. När han väl somnar om så brukar han sova bra till 22-23 sen vaknar han och vill ha en flaska, sover till 01 och somnar inte om utan flaska och knappt då. 
I natt fick jag och Robin bytas av. Milo vaknade 00 och vid 02 efter kämpande och han inte somnat om tog Robin över. Han fick honom att somna om och sen vaknar han vid 05. Oftast får man honom att somna om man är snabb med en flaska och sover då till 07.30-08. Men jag håller på att bli galen av sömnbristen.
På riktigt, känner att mitt humör är på bristningsgränsen just nu. 
Både igår och i tisdags hade jag omgångar av migrän. Igår kräktes jag i buskarna påväg från Truls förskola för att jag hade så ont i huvudet, kunde knappt se nåt och det skar i hela huvudet. Fick sova tillsammans med Milo 1h så blev det lite bättre.
Idag har jag känningar efter migränanfallen, synbortfall, flimmer och stjärnor framför ögonen och huvudvärk.  Tur nog har vi haft massor att göra på jobbet med dokumentation som ska in i barnens pärmar så har hållt mig inne och pysslat med det, skönt att slipp vara ute i solen. Bästa kocken Hanna på jobbet gav mig en Treo och resorb och då blev det bättre på eftermiddagen.

(null)

Milo blev i alla fall 9månader igår, hjälp vad tiden går fort!
Sol glass och en krossad ruta
Nu är vi hemma i Sverige igen, efter en fantastisk vecka på Rhodos.

 Vi kunde inte haft det bättre. Barnen skötte sig exemplariskt på bäggeflygresorna, de var super duktiga hela veckan.  Det har varit väldigt mysigt. Mellan 31-35 grader och strålande sol hela veckan. Vi har badat badat badat och så har Truls badat yttligare lite till när all andra slutat. Vi har fått muta honom för att ens få ur honom ur poolen. 
Vi hyrde bil en dag och tog oss in till Rhodos stad. Fint vackert, precis som jag minns det från förra gången jag var där..

Väl framme på Arlanda sent igår kväll möttes vi av en krossad framruta vid förardörren på vår bil, inbrott! Som tur var fanns där inget att ta. Men tråkigt är det att behöva fixa med allt som tillkommer av inbrottet, polisanmälan, skadeanmälan till försäkringsbolag och lämna in bilen för glasbyte.  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Veckorna..
.. bara rinner iväg.

Återigen har veckorna gått så fort att jag inte haft en tanke på att blogga. Den hamnar i skymundan och det är lite tråkigt. Och ibland frågar jag mig varför jag fortsätter. 
Det blir tråkiga uppdateringar om vad jag gjort. Who cares är min tanke liksom!

Jaja
Jag har iaf varit på bröllop. Det är väl alltid kul att skriva om?
Vacker dag och underbart rolig kväll. Solen sken hela dagen och det var varma vindar.
En och annan tår i ögat, och nej jag hade glömt den vattenfasta mascaran så jag fick smita in på toaletten och torka bort det svarta. 
Men dom sa ja, efter 13år tillsammans. Robins pappa Benny och låtsasmamma Helena. Så fint!

(null)

Huvudet var en aningens tungt när jag vaknade på morgonen efter. Det är självförvållat hade min mamma så fint sagt om jag hade klackat. Så jag gjorde inte det. Vi blev upplockade av Mickan och Filip vid 10tidrn och åkte in till stan och åt brunch med brudparet. Välbehövligt!

Nu håller vi på att packa för fullt. På lördag morgon åker vi till Rhodos. Medelhavet, bland det bästa som finns!