Julafton
God jul 🎄

IgÄr var julafton och vi överlevde, skÀmt Äsido. Det var en trevlig dag och inte lika rörig som man kan tÀnka sig med 20vuxna och 3 tappra barn.

Vi vakna pĂ„ morgonen och Ă„t en lugn mysig julfrukost. Truls fick öppna ett paket pĂ„ morgonen. Sen vad vi en lugn dag innan Marianne och Mickan kom runt lunch för att hjĂ€lpa att förberedda lite. Det mesta var klart men vi hade lite smĂ„ saker kvar, som att skala potatis, koka Ă€gg. 

Runt 14.30 började gĂ€sterna anlĂ€nda. Vi hade dukat upp ett gottebord, med pepparkakor, glögg, julgodis av olika slag som gĂ€sterna fick ta för sig av innan Kalle Anka började. 
Efter Kalle dukade vi fram all mat pÄ vÄr köksö. Och jisses vilken julbuffé det blev. Helt magisk med massor av olika mat. Kul nÀr vi Àr olika familjer med olika jultraditioner som mixas.

Sen blev det paket utdelning/öppning. Lite galet och hektiskt. Var sĂ„ mycket paket överallt, vi var ju sĂ„ mĂ„nga. Truls gick lite bananas, var lite för mycket för honom. SĂ„ han gick ivĂ€g med en julklapp han fick (en stor brandbil) och jag tog bort alla julklappar han fĂ„tt frĂ„n oss och öppnade ett honom.  Han kommer Ă€ndĂ„ inte ha koll pĂ„ vad han fĂ„tt av vem.

Sen nattade vi Truls för han vart sĂ„ extremt trött. 
NĂ€r alla barnen somnat (eller de tvĂ„ stora iaf) sĂ„ hade vi lite musikquiz och julklappslek. 

Vid 00.30 hade alla gĂ€ster gĂ„tt och jag och Milo gick och la oss. Jag var helt slut! Lite ont i halsen kĂ€nning ocksĂ„ och kĂ€nde mig lite ruggig. 
Robin skulle stĂ€da lite sa han. 
NÀr jag kom upp imorse sÄ hade han stÀdat ALLT. Helt galet. Han hade tydligen stannat uppe till 03.30 och gjort klart allt.
Var sÄ skönt att vakna upp till ett nystÀdat hem.

Allt som allt hade vi en riktigt bra jul!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress