Vår!

Vilken härlig helg det varit! Nu känns det äntligen som vår! I fredags premiär grillade vi på balkongen tillsammans med Nora och William. Mums. Lördagen spenderade jag och Robin med att rensa och städa vårt förråd, mycket väl behövligt! Kan inte förstå hur det kan bli så stökigt i ett förråd på kort tid. Måste vara en liten tomtenisse som stökar ner, inte är det jag i alla fall :-/
Nu är det rent och fint i förrådet, sovrummet är en annan femma.. Det är där allt som inte ska vara i förrådet hamna. Ska gå igenom skräpet och sortera vad som ska sparas/ slängas ikväll tänkte jag. Efter ett träningspass..

Söndagen var inte sämre den, helt fantastisk. Började dagen med en tidig morgon i stallet. Lugnet, solen och hästar som lugnt tuggar sitt Hö i hagarna. Kan det bli bättre? När jag kom hem ringde Nora och undrade om vi skulle åka till en blomsterhandel vid Port 73 och köpa vårblommor.
Vi gick runt länge och kikade i butiker. Jag och Nora har ofta funderat på om folk ibland tror att vi är ett par när vi gör saker, vi avlutar varandras meningar och pratar ofta om våra hem som om vi bodde tillsammans. hahah. Kom hem i alla fall hem med lite inredning till balkongen, blommor och ett fint litet körsbärsträd som ska planteras i stor kruka.
Sen grillade vi tillsammans med Nora och William, hamburgare.. Mums!
Har sagt det förut och säger det igen, Gud vad jag älskar att ha mina närmsta vänner så nära.. Kommer aldrig kunna flytta ifrån dom, vet inte hur jag skulle klara mig? Nej tur att jag och Nora bestämt att vi ska köpa parhus, ska bara få med grabbarna på den idén! :-D

Nu är det Måndag! Härligt! Hoppas ni får en bra dag, det är i alla fall vår plan här på nyckelpigan, eller hur Jossan ;-))