Byggnation pågår!
Här hemma är det fullrulle, inte på mig, men på Robin, svärfar Benny och Mickan. Dom håller på och river för att kunna bygga ny trapp. Den befintliga är brant och svår att gå i, inte optimal med en bebis, behövs en ny helt enkelt.
Dom har rivit upp golvet och håller på att stötta upp de bärande balkarna. Det blir en ny platå där nya trappan ska börja. Kommer bli super bra i slutändan, jobbiga nu är bara att det är byggdamm överallt och strax har vi ingen trapp när den gamla tas bort, jobbigt värre för en höggravid tjockis som kissar hela tiden :-P 
Men det löser sig, på dagarna är jag ju mest på nedervåningen ändå, kan gå runt huset om jag skulle behöva nåt på övervåningen. Nätterna blir värre, får väl sova i soffan nära toaletten alternativt typ sova hos svärmor, handlar om max några nätter. 

Förebild!


Stort hål i golvet där den nya plattformen kommer! 
Nytt matbord...
Ställde in vårt nya matbord idag, jätte fint men vi insåg att set ser pyttelitet ut i vårt kök, fånigt litet ut :-D vi skrattade helt hysteriskt när vi såg det.. Att det ser så hysteriskt litet ut förstärks säkert utav att vi numera har stor överdimensionerad matta i köket. Hahahaha..

Så vi får se om vi byter ut det här också tids nog :-P

Fint är det iaf 


Babyshower
Igår vart vi grundlurade jag och Robin. Vi trodde vi skulle på kalas för Ida men våra fina vänner och familj hade ordnat en babyshower för oss. 
Varken Robin eller jag är så mycket för att stå i centrum och vart väldigt chockade och överraskade och såklart oerhört glada.

Massor av god fika, våra favoriter med massor av chokladsaker och citronkladdkaka! Blåfärgad sockerdricka, som jag tror skrutt i magen blev lite hög på :-D för han hickade och bökade hela kvällen sen :-D

Vi lekte massor av lekar och öppnade presenter. Så himla många fina presenter. <3<3

Vi blev väldigt rörda och glada och när vi kom hem sen var det två slagna hjältar som la sig i sängen och bara log.
Har nog sovit min bästa natt på länge och har sovit 7timmar i sträck utan ett ända toalettbesök och sen sov jag några timmar till. Då är man trött :-)
<3 kärlek på hög nivå!! 
Nu kan han få komma ut tycker vi!