Lillebror

Äntligen är han här! Lillebror! ❤️

Det gick fort och var intensivt, ett eget inlägg om det någon annan gång.
Vi har kommit hem och ska bara njuta av varandra och våra två barn. Två barn! Galet! 


5min gammal ❤️
14timmar gammal och redo att åka hem
Övertid

Nu är vi officiellt på övertid. BF kom och gick och ingen bebis i sikte. Och vet ni, jag är faktiskt inte ett dugg stressad! Jag njuter av varje stund, för jag inser att livet kommer vändas rejält upp och ner med en bebis hemma. En lillebror. Inte det att jag inte längtar, det gör jag. 

Men han kommer tids nog, inom 2 veckor är han här. Och nu vill jag fixa ordning hemma så jag har inte tid att föda barn. Haha.
Det så sjukt, jag har mår så fruktansvärt dåligt hela graviditeten och varit nära på att kasta in handduken så många gånger. När jag låg där på SöS och bara kräktes galla och undrade varför jag utsatte mig för det här igen och bara ville att allt skulle ta slut. Och nu när det är så nära, ja då kan jag lika gärna vänta lite till.. Jag menar.. kräkningar är vardag numera.. må illa är vardag.. Vet snart inte hur man mår utan det. Och nu kan jag funka normalt i en vardag tillsammans med det. Samvaro så att säga.

Jaja snart är han här iaf. Och vi längtar, det gör vi,men vi njuter också utav lugnet före stormen!


Gårdagens foto som antagligen inte blir sista
3 dagar

3dagar till BF och Jesus vad trött jag varit idag! Sov flera timmar på förmiddagen. Behövdes vill jag lova. Sömnen på nätterna är verkligen skräp. 


Nu myser vi mycket i soffan, jag Truls och Robin. Börjar äntligen få tillbaka vår Truls. han har haft en väldigt jobbig period sen förra veckan. I samband med att Robin blev så sjuk och jag så höggravid. Han har fått åka en del mellan farmor, mormor och morfar och farfar. Så han har haft mycket separationsångest, varit arg, slagits, varit ledsen mycket och haft svårt att somna/sova. Stackarn!! Har varit så tufft för honom men nu med vanliga rutiner hemma och extremt mycket kärlek och närhet så blir han sakta men säkert sitt vanliga jag igen.. 

Det jobbiga är att jag såklart blivit smittad nu, med feber (dock måttlig) och slemhosta. Inte kul alls!


mys i soffan. Tröjan alltid uppdragen av den anledning att jag tycker det är obehagligt med kläder på magen