Halsfluss
Natten till måndag vaknade jag i en pöl av svett och så fruktansvärt ont i halsen. Jag hade över 39 graders feber. 
Det var en kamp att få Truls till förskolan och när jag kom hem igen tvärdäckade jag i sängen med Milo. Jag var helt slut! 
Robin fick ryka in och hämta Truls från förskolan för jag kom inte upp från soffan.
Tisdagen var han hemma med mig för att ta hand om Milo. Fortfarande hög feber och halsen blev bara värre och värre. 
I onsdags fick jag se mig besegrad och åka till läkaren. Kunde inte gapa, svälja och knappt vrida huvudet för jag hade så ont i halsen. 
Dom tittade i halsen, det var jätte rött och svullet i halsmandlarna. Den ena halsmandeln var vädlgot inflammerad och svullen, början till en halsböld. Hon svabbade i halsen med en tops och jag fick sitta i väntrummet medans det analyserades. När jag fick komma tillbaka in i rummet fick jag veta att det var halsfluss, streptockoker och hon rekommenderade antibiotika eftersom det var påväg att bli en halsböld. Och att jag skulle vara hemma resten av veckan från jobbet eftersom det smittar så. Speciellt eftersom jag jobbar med barn. 

Så idag smittar jag inte längre och idag är första dagen jag inte har ont i halsen längre. Så skönt! 
Idag ska jag jobba på Stadium, var lite orolig att behöva sjukanmäla mig där också. Hatar att sjukanmäla mig!

Det ända är att jag får så ont i magen av antibiotikan och mår illa. Får flashbacks från graviditeten, skönt att veta att det går över när antibiotikakuren är över.

(null)

Potatis
Söndagen var en riktigt härlig dag! 
Jag fick sovmorgon efter en väldigt jobbig natt för Milo där han var vaken mellan 01.30-03 och sen 04.20-05.40. Jag gick runt runt i kök/vardagsrum för att få honom att somna om, provade verkligen allt. Gunga i famnen, dansa runt köksön, stutsa pilatesboll. Men nää han somnade inte om. Han var inte ledsen eller så. Bara orolig och låg och titta på mig. När han äntligen slumrade till gjorde han ettlitet pipp ljud i sömnen. Helt omöjligt för mig att somna om då. När han somnat om vid 05.40 hade jag svårt att komma till ro själv. Så då tog Robin över så jag fick sova ostört. 
Sov till 10, åt en snabb frukost och sen åkte vi till port 73 och mötte Benny och Helena på blomsterlandet. Vi handlade lökar, sättpotatis, jordgubbsplantor och lite fröer.
Sen åkte vi vidare till bauhaus och köpte en himla massa jord.
Sen åkte vi hem tillsammans till oss och åt lunch och fikade.
När de åkt så satte vi igång och planterade potatis, gullök, rödlök, vitlök, morötter, gulbetor, polkabetor och jordgubbar i pallkragar och krukor på vår baksida. Så himla mysigt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Babyshower
I lördags var det äntligen dags för Babyshower för bästa Nora och Wille och deras bebis!
Som
Vi smygit, planerat, tisslat och tasslat!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)