Milo
30/12 blir Milo 4månader. Han har funnits hos oss i snart 4månader. Vart tog tiden vägen? Den går så fort med andra barnet.
Han utvecklas så mycket hela tiden och det är så kul att se.
Han skrattar, jollrar och övar sin röst hela tiden. 
Han griper tag i leksaker och för till munnen. Tuggar på allt. (Tror set kommer tänder snart, Truls fick sina första när han var 4månader).
Han har sovit oroligt ett tag och vill ligga nära dygnet runt. Han har varit i en utvecklingsfas länge nu och det märks.
Han har inte riktigt tid att amma, han ska titta på allt och huvudet vrida nästan ur led när han ska kolla på allt Truls gör samtidigt.
Milo börjar bli väldigt nyfiken på Truls och blir så glad när han kommer och pratar.
Han övar varje dag på att vända sig från rygg till mage och snart komme han lyckas. Från mage till rygg har han klarat länge nu.
Han vill helst av allt stå i famnen hela tiden och har börjat hoppa upp och ner. Ser framför mig att jag snart kommer få ha honom i knät och hoppa upp och ner varje vaken stund (Hej armmuskler).

Vi har gjort ordnings hans rum nu och han brukar sova där på dagtid och på kvällen fram tills jag och Robin går och lägger oss. Håller på och kollar på en ny spjälsäng. Just nu har han en från hans sysslingar som vi lånade till Truls men som han aldrig sov i. Den är röd och röd är tyvärr inte min smak alls. Den är lite sådär retro cool och fin men det är tyvärr inte min stil heller.  Men framför allt behöver vi en som man kan sänka sidan på, behöver det för att min rygg inte ska ta stryk av att lägga ner och plocka upp honom. Han väger ändå 6500g nu och blir bara tyngre och tyngre. Har en gammal skada i ryggen jag vill vara lite skonsam mot. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress