Sjukstuga 2.0
Japp vi är här igen. Sjukstuga. Truls han få vara frisk ca3 dagar innan i måndags kväll fick feber igen. Vaknade 1timme efter han somnat alldeles hysterisk gråtandes med frossa och sjöblöt av svett. Stackarn. Han har fortfarande sin hosta och klagar på att det gör ont i bröstet. Och super snorig.
Hosta har vi allihopa, värst har nog Milo. Men han är ju också minst så allt blir värre för honom. I måndags hosta han så mycket så han nästan kräktes och tappa andan. Stackarn. I natt har det varit bättre. Inte lika mycket hostningar. Men Milo har fått ögoninflammation och kan knappt öppna ögonen på morgonen. Det hade Truls förra veckan så gissar på att det är samma virus som Milo fått. 

Igår tog vi en lugn hemma dag. Jag och Milo skulle egentligen haft bakdag med Josefin, Melvin och Nora. Men vi fick snällt hålla oss hemma med en febrig Truls.
Vi tog en lugn promenad till apoteket för att fylla på alvedonen som nästan var slut. Passade på att handla lite saker till lunch och middag. 
Vi köpte lussebullar för att fira att Truls fått jullov. Vi tog jullov tidigare i och med hans feber. Han skulle ändå varit ledig från torsdag när skolorna här i Tyresö får jullov. Så 2dagar tidigare kändes helt okej. Hellre att han får vila och hinner bli frisk till julafton. Förra året var han magsjuk och vi missade julafton med min
min familj och Robins familjer som vi planerat här hemma. 
Iår gör vi nytt försök till julafton med alla samlade hemma hos oss, det vill vi inte behöva avboka iår. 

Idag står lite julbak på schemat, vi ska baka lite julgodis som är mjölkfritt. Sen ska jag fortsätta städa och fixa lite. Började torka av alla ytor i köket igår. Torkade av kyl och frys och de blev perfekt rena, inga fula ränder eller fläckar. Hemligheten är barnolja! Fett löser fett, så fettfläckar på rostfria ytor tas bäst bort med barnolja. Olja på en fuktig trasa, gnugga på ytan och ta sedan en microfiberduk och torka av med ✔️

Förkläde och kockmössa fanns i lucka nr.20 i julkalendern.

Hängig kille efter vilan

(null)

Milo sover i sitt rum på dagarna och kvällarna fram tills vi ska sova.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress