Lika fast så olika
Det är så lustigt. Hur man kan får barn som är så lika fast ändå så olika. 
Man ser verkligen att Milo och Truls är syskon. Ingen tvekan. Och man ser definitivt vem som är deras pappa, det skulle jag aldrig kunna neka. Hahaha..

Men dom är så olika som personer. 
Truls har alltid varit lite åt det gnälliga hållet, sovit dåligt, haft extremt mycket problem med sin mage. Så närhetstörstande, skulle ligga på en på nätterna för att ens kunna sova. Sov inte i egen säng förrens han var 1 1/2. Dagarna kunde han sova flera timmar i sträck. Vi hade det tufft de första 8-9månaderna och sedan blev allt lättare, nätterna osv. Han har alltid varit världens största charmtroll, så oerhört medveten och alltid med glimten i ögat. Han har varit så himla rolig. Man skrattar så mycket när man är med honom. Han är så kramgo och älskar alla. Han är sån där som bjuder in alla kors och tvärs till sitt kalas, okända på Ica Maxi är hans bästa kompis helt plötsligt.

Jag hade sån himla ångest innan Milo skulle komma utifall han skulle ha lika jobbiga nätter som Truls,  lika gnällig som han var i början.
Men han är så olik Truls. Sov bra på nätterna från start. I egen säng. Han åt "ofta" men somna om direkt och gick att lägga ner i sin egen säng. 
Från början var han en frustrerad bebis, så länge han inte fick stå i vårt knä. Ville inte ligga på golvet, eller i babygymmet. Han skulle vara med hela tiden. Så himla aktiv hela tiden. Sov korta perioder dagtid så jag fick väldigt lite vila i början. Första veckorna tänkte jag att det var precis samma som med Truls. Gnäll gnäll gnäll. Ont i magen (som visade sig vara mjölkallergi precis som Truls, men sen blev tusen gånger bättre på mjölkfritt.)
Men vid 4månader hände något. Han vakna upp en morgon och var glad. Så oerhört glad. Och sedan dess har han varit jordens gladaste bebis. Han är så humorisktisk, glad och medveten. Han har precis som Truls varit tidig i allt fysiskt som rulla, sitta, åla osv. Kanske tom lite tidigare. Han säger mamma och pappa ganska tydligt. 
Han sover i eget rum sedan en vecka tillbaka och det går så bra. Jag har sovit där till och från med honom nu under invänjnings perioden och nu flyttat tillbaka till min egna säng. 

Dom är så lika fast så olika. Lika unika och lika älskade! 

Älskade ungar! ❤️

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress