Så bra
Fredag och ledig dag från förskolan för Truls. Besök hos läkaren på Sachsska barnmottagning i Handen för Milo. Uppföljning kring hans allergi. Läkaren som han hade sist har slutat så vi fick träffa en ny läkare. Tyckte hon kändes bra och vettig. Har träffat ett och annat stolpskott under våra besök där med Truls när han var allergisk så är alltid något skeptisk när vi ska träffa någon ny. Men den här läkaren får helt klart mer än godkänt!

Vi skjutsade Robin till jobbet imorse och åkte sen hem och myste en stund i soffan innan vi behövde åka igen.
Båda barnen skötte sig exemplariskt när vi var iväg. Det börjar bli så lätt att ha med sig Truls när vi är iväg. Känns inte alls jobbigt att åka i äg själv med barnen. Förutom bilturerna då. Milo har de senaste veckorna skrikit hysterisk när vi åker bil. Har man tur lyckas man pricka in en sovstund så att han sover, men då får man absolut inte stanna bilen. För då vankar han och då är det kört.

Efter Sachsska åkte vi och handlade lite saker som fattades till middagen. 
Båda barnen lyckades somna i bilen lagom tills vi var hemma. Så satt kvar en stund i bilen och njöt av lugnet. Haha sakerna man njuter av numera är väldigt annorlunda mot innan man hade barn. 
Nu har jag och Milo gått och lagt oss. Robin lyckades få Milo att svepa 120ml ersättning så han slockna totalt i sin säng. Vanligtvis får vi knappt i honom mer än 40ml per gång. Hoppas han sover lite längre nu första vändan då! 
God natt 💞

"Det är en klocka mamma"

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress